Etusivu / Rahoitus

 Autohuoltotili

Tarvitsetko rahoitusta renkaiden/ vanteiden ostoon? Resursbank tarjoaa rahoitusta auton huoltoon/ varaosiin sopivissa erissä, jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Täytä hakemus ja tule kaupoille!

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luoton antaja on Resurs Bank.

Edut

Autohuoltotilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30 - 60 päivää maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun(3, 12, 24, 48 tai 72kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta. 

Sähköinen rahoitushakemus

Rahoituspäätös lähetetään sähköpostiisi vuorokauden kuluessa. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustut tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows -ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on täytetty oikein.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero(brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään "Eläkkeellä".

Yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttujaluottotiedot

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoita, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe kello 8-18).

Call Now Button